The Witcher 3: Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Hunt este un joc video high-fantasy și action role-playing, cu o acțiune ce are loc într-un mediu open-world, dezvoltat de CD Projekt RED. Anunțat în februarie 2013, a fost lansat internațional pentru platformele Microsoft Windows, PlayStation 4 și Xbox One în data de 19 mai 2015.

Jocul este al treilea titlu al seriei, fiind precedat de The Witcher și The Witcher 2: Assassins of Kings, toate trei fiind bazate pe seria de fantezie omonimă scrisă de autorul polonez Andrzej Sapkowski. Gameplay The Witcher 3: Wild Hunt este de 30 de ori mai mare decât jocurile Witcher anterioare, jucătorii putând călători cu barca către anumite locații sau cu ajutorul calului către altele. Cu toate acestea, este posibil și fast travel-ul în zonele deja explorate. The Witcher 3 a fost descris ca fiind “cu 20% mai mare decât Skyrim”. Multe dintre acțiunile făcute de jucător schimbă lumea, unele dintre misiuni având un număr de opțiuni pentru a le completa, dar și diferite deznodăminte.

CD Projekt RED a anticipat că jocul poate fi terminat în cel puțin 100 de ore, 50 dintre ele fiind pentru misiunile principale, iar restul de 50 pentru cele secundare. Povestea The Witcher 3: Wild Hunt încheie povestea lui Geralt din Rivia, protagonistul seriei, poveste parcursă și în jocurile anterioare. După întâmplările din The Witcher 2, cei care căutau să îl folosească pe Geralt au dispărut. Geralt încearcă să meargă mai departe cu viața sa, îmbarcându-se într-o misiune personală, în timp ce ordinea lumii începe să se schimbe. The Witcher 3: Wild Hunt conține un mediu massive open world, pe care jucătorul îl poate exploata liber.

Există și câteva locații, precum: Orașul Liber al Novigradului, mlaștinile din Velen, insulele Skellige și două teritorii ale Imperiilor Nilfgaardian: satul Livezilor Albe și Castelul Regal din Vizima. Școala de magie Kaer Morhen, care a apărut în cărți și în primul joc The Witcher, își face din nou apariția. Fiecare locație are un număr mare de sate, fiecare cu propriile condiții sociale și economice. Nilfgaardians, de exemplu, i se înfățișează unui nordic ca Geralt ca un mediu aristocratic și binevoitor.

Mediul open world este mai interactiv și decât cele mai bune jocuri open world, conținând sate abandonate, peșteri și păduri bântuite. Detaliile mai ample apar odată cu fiecare locație și sat, acestea având diferiți monștrii, unii dintre ei ieșind afară doar într-o anumită parte a zilei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.